ANWB Fietsservice

Wegenwacht Fiets Service
Fietsen uw kinderen dagelijks naar school? Dan zit pech in een klein hoekje. Zoals een lekke band of een gebroken ketting. Ook dan kunt u rekenen op pechhulp van de Wegenwacht.

Nu extra voordelig voor ANWB Explorers! Tot en met eind 2014 voor slechts € 5 per kind wordt de pech ter plekke opgelost. Mocht dat niet lukken, dan wordt uw kind en de fiets in overleg met u naar huis, school of de fietsenmaker gebracht.

De pechhulp geldt:

- 24 uur per dag, 7 dagen per week
- In Nederland (behalve thuis)
- Op meerdere fietsen, want de service is persoonsgebonden.

Kijk hier voor meer informatie over Wegenwacht Fiets Service.
Lightwise
Lightwise is een programma voor basisscholen waarin veilige fietsverlichting voor leerlingen centraal staat. Met Lightwise helpen de ANWB, scholen, leerlingen, vrijwilligers en ouders gezamenlijk mee om het aantal verkeersongelukken onder kinderen in Nederland te verlagen.

Dit najaar pakken we het nog groter aan en komen 2000 basisscholen in aanmerking voor een Lightwise toolkit! Hiermee kunnen zij zelf een verlichtingsactie organiseren op hun school. De toolkit bevat alle materialen om de leerlingen weer veilig en verlicht op pad te laten gaan.

Weet jij een basisschool die de Lightwise toolkit goed kan gebruiken? Informeer hen dan over deze actie en zorg ervoor dat jouw school zich inschrijft. Hoe sneller zij zich inschrijven voor Lightwise, hoe groter de kans dat zij een toolkit krijgen! Want op=op!